BejelentésGondolatodból valóság...
Egyetlen helyes gondolat megfordíthatja a sorsot.

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Napi Tolle

Ha elfogadod, ami van, és teljesen jelenlévővé válsz, a múlt ereje megszűnik. Nem lesz rá szükséged többé. A jelenlét a kulcs. A Most a kulcs.


Szeretettel üdvözöllek !

Köztudott, hogy a sok gyógyszer, amelyeket kénytelenek vagyunk szedni, rongálják a szervezetünket, éppen ezért amikor nem szükséges, javaslom, hogy használjunk a természet adta módszereket és a rég elfeledett vagy nem ismert hasznos kezeléseket.A célom nem más, mint a megelőzés! Egy tudatos önmagunkkal foglalkozás.

Régóta keresem, kutatom és tesztelem saját magamon az oldalamon található kezeléseket, módszereket, elemzéseket, természetes összetevőket tartalmazó termékeket. Nem a reklámok, hanem tapasztalataim alapján szerkesztem az oldalamat.Szeretem a könyveket is, de tanácsot csak élő személytől fogadok el, akinek bele tudok nézni a tekintetébe és kapcsolatban vagyok vele. Számomra nem hiteles a tv, a reklám, a rádió!! Nem mondom azt, hogy neked se legyen az, de számomra fontos a valós találkozás.

Amikor a saját életemre gondolok, arra döbbenek rá, hogy 1989-ben voltam utoljára orvosnál betegséggel kapcsolatban. Orvost csakis kizárólag a jogosítvány meghosszabbítás céljából szoktam felkeresni. Eddig 1971-1989 között 3 féle terméket írtak fel nekem: Calcium Sandoz, Kalmopyrin, Rubophen összesen.A múltkori jogosítvány meghosszabbításánál figyeltem meg, hogy a váróban ülő "betegek" egymás gyógyszereit ajánlgatták bőszen egymásnak. Én akkor ezt úgy éreztem mintha nem hinnének az orvosnak. Viszont azt nagyon nagy felelőtlenségnek tartom, ha gyógyszereket ajánlgatunk mindenféle tudás nélkül embertársunknak. Nem vagyunk egyformák nem ugyanúgy hatnak ránk a dolgok sem és nem is ugyanazt gondoljuk a róluk!

Viszont a természet az természet ott nincs apelláta. Tapasztalataim szerint a legtöbb esetben egy beszélgetés vagy saját magunk napi pár perces masszírozása sokkal többet tud tenni értünk, mint a hangzatos reklámozott termékek. Saját magunk megismerése egy elemzés által megvilágosíthat a rosszul berögzült tulajdonságainkkal kapcsolatban, amelyek eddig mérgezték a testünket, lelkünket, gondolatainkat!

Ha te nem teszel magadért, akkor miért várod el hogy valaki tegyen érted és a körülményeid jobbá váljanak??

De TE – Kedves Látogató - hogy ezeket a sorokat olvasod már tettél magadért én ebben biztos vagyok! És köszönöm, hogy megálltál ebben a rohanó világunkban és megtiszteltél azzal, hogy olvasol. Hálás köszönetem érte és remélem, segítségedre lehetek a további oldalakon.

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!